Worden wie je bent

Je denkt misschien dat je jezelf goed kent.
Maar is dat echt zo?

jij

Weet jij precíés waarom je de dingen doet zoals je doet?

jij

Wat bij jou past en wat niet?

jij

Wanneer jij volledig tot je recht komt?

jij

En hoe je je verder kunt ontwikkelen?

Natuurlijk heb je wel een idee, gebaseerd op jouw ervaringen. Maar HeyJij werkt met een feitelijke benadering. Een ingenieuze scan die in 10 minuten jouw natuurlijke persoonlijkheid blootlegt. Je vult geen ingewikkelde vragenlijst in, maar maakt steeds een keuze uit vier begrippen. Iedere keuze is goed en zegt iets over jou. In een paar ronden leiden jouw keuzes naar vier ‘persoonlijkheden’ die iedereen in zich heeft, alleen in verschillende mate.

In een persoonlijk gesprek geven we je een concreet beeld van jouw natuurlijke persoonlijkheid. Van wie jij bent, waar je goed in bent en wat jouw valkuilen zijn. Maar ook welke taken, werkwijze en leerstijlen bij jou passen en wat belangrijke ontwikkelpunten zijn. Die inzichten vatten we samen in een persoonlijk profiel van één A4’tje. Dat geeft overzicht, zodat jij er gericht mee aan de slag kunt.

Zo kun je ten volle worden wie je eigenlijk al bent, door al jouw natuurlijke talenten bewust in te zetten en te ontwikkelen. En dat gaat jou heel veel opleveren!

Neem contact met ons op

Wij horen graag van je.

E-mail ons

LET OP: vul minimaal de velden met het * in